Ons team

team paint uiteindelijke foto 2015

  • Ad Kuilboer, dierenarts gezelschapsdieren en gecertificeerd paardendierenarts
  • Karin Seegers, dierenarts gezelschapsdieren en paardendierenarts
  • Eva de Vries, dierenarts gezelschapsdieren en paardendierenarts
  • Marjolijn Mooij, dierenarts gezelschapsdieren en paardendierenarts
  • Caroline van der Veer – Kruijt, paraveterinair
  • Rosemarie van Leeuwen, paraveterinair
  • Petra Noordam, paraveterinair
  • Ria Heesberge, paraveterinair
  • Anouk van Driel, paraveterinair
  • Bianca Oosterhuis, paraveterinair in opleiding

Ad Kuilboer

Ad met LyskeWelkom op de website van dierenkliniek Rijnoever. Mijn naam is Ad Kuilboer en ik ben sinds 1985 dierenarts.  Met mijn team van dierenartsen en –assistentes behandel ik gezelschapsdieren en paarden.  De gezelschapsdieren worden op de kliniek zelf behandeld of bij de eigenaar thuis. De paarden worden op de stal waar het dier staat behandeld. Ik hou van beide disciplines evenveel en zodoende kan ik de diverse werkzaamheden goed combineren. Het maakt het werken als dierenarts ook uitdagend en afwisselend. Ook al plannen we de afspraken, dan nog is iedere dag anders. Op het ene moment sta ik in de operatiekamer puppies ter wereld te brengen via een keizersnede, dan volgt een korte lunch omdat ik met spoed wordt weggeroepen voor een paard met koliek en ’s avonds behandel ik een koikarper met  zwemblaasproblemen. Met dieren werken betekent ook met mensen werken; niet alleen met mijn collega’s, maar vooral ook met de eigenaren of verzorgers en daarom staat een goede communicatie, inlevingsvermogen en vakkennis bij ons hoog in het vaandel.
Het is soms hectisch, maar ik zou dit werk voor niets anders willen ruilen! Misschien een extra dagje vrij, zo af en toe, om thuis te kunnen genieten van mijn eigen dieren: 2 honden, 5 katten, 3 paarden, 23 schapen en 4 kippen.
Ik nodig u uit om eens kennis te komen maken op de kliniek!

 

Karin Seegers

Mijn naam is Karin Seegers. Samen met mijn lieve kat Noir woon ik sindskort in Alphen aan den Rijn. Ik ben in 2011 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts. Sindsdien heb ik bij twee verschillende praktijken gewerkt in Den Haag en Zoetermeer, waar ik naast veel gezelschapsdieren ook in aanraking ben gekomen met paarden, koeien en schapen. Binnen de gezelschapsdieren liggen mijn interesses voornamelijk bij de katten- en de interne geneeskunde. In mijn vrije tijd doe ik erg graag aan sport; met name krachttraining en sinds kort ben ik gaan hardlopen. Tevens doe ik een aantal keer per jaar aan veterinaire keuringen bij endurance wedstrijden. Daarnaast ga ik met enige regelmaat op vakantie naar onder andere Oostenrijk, lekker wandelen in de bergen. Tot ziens bij Dierenkliniek Rijnoever!

Eva de Vries

EvaMijn naam is Eva de Vries en sinds mei 2009 werk ik samen met het fijne team van Dierenkliniek Rijnoever. Samen met mijn collega’s behandel ik zowel paarden als gezelschapsdieren. Voordat ik bij de kliniek kwam werken, heb ik vier weken stage gelopen bij een Universitaire dierenkliniek in Amerika. Deze stage ging over gedragsproblemen bij honden en katten. Veel gedragsproblemen kunnen met training worden afgeleerd, maar soms moet medicatie voor wat extra hulp zorgen. Heeft u een dier met gedragsproblemen kom dan een keer langs. Ook ga ik mij steeds verder toeleggen op het onder de microscoop bekijken van cellen (cytologie) die we met een naald uit bijvoorbeeld een bult halen. Deze cellen kunnen heel veel zeggen over wat voor bult het is en of deze goedaardig of kwaadaardig is. Verder geniet ik van de afwisseling in de kliniek. Zoals opereren, paarden visites rijden, spreekuren draaien afgewisseld met zo af en toe een EHBO cursus voor paarden en gezelschapsdieren. Als ik vrij ben besteed ik heel veel tijd aan mijn boxer boeddha en het verbouwen van mijn huis. Tot ziens bij ons in de kliniek.

 

Marjolijn Mooij

Ik ben Marjolijn Mooij en in september 2014 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit der Diergeneeskunde in Utrecht. Omdat ik niet meteen ingeloot werd heb ik hiervoor een bachelor biologie gedaan aan de Universiteit Utrecht. Omdat ik altijd een grote passie voor dieren heb gehad bleef ik volhouden om toch Diergeneeskunde te kunnen gaan studeren. Gelukkig is dat uiteindelijk gelukt! Ik ben gek op gezelschapsdieren en paarden. Daarom heb ik geprobeerd om tijdens mijn studie zoveel mogelijk ervaring op te doen in beide richtingen. Zo ben ik 10 jaar dierenartsassistente geweest bij een gezelschapsdierenarts, heb ik straathonden en -katten gesteriliseerd/gecastreerd in Turkije en heb ik een heleboel stages gedaan bij meerdere praktijken voor gezelschapsdieren en paarden. Ik heb mij de laatste drie jaar van mijn studie gespecialiseerd in paarden. Daarom kan ik naast de gezelschapsdieren mij ook bezig houden met eerstelijns paardengeneeskunde. Uiteraard hoop ik dat alle dieren gezond blijven maar zo niet, dan sta ik graag voor u klaar!

foto Marjolijn Mooij

 

Paraveterinairen

team assistentes 2015

Caroline van der Veer

Caroline en SibbeMijn naam is Caroline van der Veer en ik woon samen met mijn man Arie, 3 kinderen en de Friese Stabij Sibbe in Kerk en Zanen. Ik werk al sinds 1986 samen met Ad Kuilboer, toen nog in een andere praktijk, en ben in 2008
met hem meegegaan naar de Evenaar.  Ik heb mijn opleiding bij de LOI gevolgd en moest toen stage lopen bij de kliniek, daar kwam een vacature vrij en ik was de gelukkige. Sinds de kinderen er zijn, ben ik parttime gaan werken en ik zat in de zeer gelukkige situatie dat ik zelf mocht zeggen hoeveel  uur  en wanneer ik wilde werken. Dit zijn dus 15 uren geworden, waarin in voornamelijk de debiteurenadministratie doe, de prijzen up to date houd,  klanten help en laboratorium onderzoeken doe. Tijdens vakantie of ziekte sta ik ook in de operatiekamer of röntgenkamer.Roos
Wij hebben het met elkaar erg goed en gezellig en ik hoop dat we dit ook naar onze klanten uitstralen.

Rosemarie van Leeuwen

Hallo, ik ben Rosemarie van Leeuwen en paraveterinair bij Dierenkliniek Rijnoever.
Ik ben hier werkzaam sinds de opening op 1 januari 2008. Mijn werkzaamheden lopen uiteen van opereren tot bestellen, van balie werkzaamheden tot schoonmaken. Het is vooral een erg afwisselende baan! Met mijn collega’s is het altijd gezellig en we kunnen goed onder druk samenwerken. Mijn hobby’s zijn paardrijden, wandelen met de hond, tuinieren en lekker eten met vrienden.
Ik heb 1 kat en dit is Pitsy, zij gaat af en toe mee naar de praktijk.
Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in onze praktijk.

Petra Noordam

PetraHallo mijn naam is Petra Noordam en werk sinds de zomer 2009 als paraveterinair bij Dierenkliniek Rijnoever.
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit balie/telefoon en assisteren in de operatiekamer.
Het is erg leuk en veelzijdig werk, je bent de hele dag druk bezig met de spreekuren, bloedprikken, assisteren met röntgenfoto's maken en dergelijke. Ik werk met plezier in dit team, we hebben een leuke club dierenartsen en assistentes bij elkaar.
In mijn vrije tijd rijd ik graag paard, helaas heb ik recent mijn paarden in moeten laten inslapen. In de toekomst hoop ik weer te kunnen gaan (wedstrijd)rijden.

Bianca Oosterhuis

Mijn naam is Bianca Oosterhuis, maar bij velen bekend als Dack (neefje kon 35 jaar geleden geen Bianca zeggen en heeft daar Dack van gemaakt en dat is altijd zo gebleven).
Ik werk sinds maart 2011 als oproepkracht bij Dierenkliniek Rijnoever en daar ben ik zo blij mee. Al vanaf de leeftijd dat je je keuze voor “later” moet maken twijfel ik of ik de “grafische vormgevers kant” op ga of Bianca op Ankynaar het “werken met dieren”. Op mijn twintigste toch de reclamekant in gerold en gebleven. Ik heb sinds 2003 mijn eigen grafische bedrijfje…maar het bleef kriebelen. Toen ik hoorde dat het extreem druk was en bleef bij Dierenkliniek Rijnoever heb ik gevraagd of ik misschien als oproepkracht aan de slag kon…en zo bleek…het kon. Ik ben gelijk met de studie paraveterinair dierenarts assistente begonnen en dat bevalt me super. Dus hoe mooi kan het zijn, van je passies je werk maken! Naast het werk zit ik gelukkig ook niet stil, want we hebben een jack russel teefje Teuntje, chocolate labrador teefje Bram en ons gevonden voorwerp uit Cyprus, reutje Fred. Waarschijnlijk een mix tussen labrador x whippet. Fred sprong in Cyprus voor mijn auto, was broodmager en had zo’n 300 teken…ja wat doe je dan? Meenemen natuurlijk! En daar hebben we geen dag spijt van gehad! Verder hebben we 2 katten, kippen en konijnen. Ook heb ik nog een prachtige zwarte connemara pony Anky, waar ik het liefst mee naar buiten ga, lekker naar het bos of naar het strand, maar een ritje door de polder vinden we ook heerlijk. Tussen al deze bedrijven door speel ik nog piano. Ik woon samen met Martin de Rooij die gelukkig ook gek op dieren is… anders had ik serieus een probleem!

Ria Heesberge

Ria

Ik ben Ria en werk sinds november 2013 bij Dierenkliniek Rijnoever. In deze Catfriendly praktijk voel ik me wel lekker want ben een echt kattenvrouwtje met mijn 4 kattenkinderen. Ik maak ook goede vrienden met de hondjes, want ik vind het leuk om ze te verwennen met onze hondenkoekjes
Goede zorg en vertrouwen vind ik voor mezelf belangrijk om uit te stralen. Privé ben ik best sportief, ik doe aan racefietsen, maar liever nog zit ik op mijn mountainbike in het bos! Ontspanning vind ik in het lezen van een boek of ook wel languit op de bank met een kat op mijn buik.
Ik hoop u snel te zien bij Dierenkliniek Rijnoever.

Groetjes, Ria

 

CatFriendly Infomodule

Cat Friendly

Als één van de weinige klinieken in Nederland zijn wij officieel geregistreerd als Cat Friendly Clinic.Speel-o-theek

De speel-o-theek, de bibliotheek voor speeltjes voor zowel uw hond als kat.

 

Verzekering

Ons advies: Verzeker uw dier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00 uur
Dinsdag 08:00 - 20:00 uur
Woensdag 08:00 - 20:00 uur
Donderdag 08:00 - 20:00 uur
Vrijdag

08:00 - 20:00 uur

Buiten openingstijden zijn wij voor spoedgevallen altijd bereikbaar!!

Contactgegevens

Dierenkliniek Rijnoever
Evenaar 178 
2408 JT Alphen a/d Rijn
Tel.: 0172 - 42 66 55

Email: info@dierenkliniekrijnoever.nl

Social Media

Volg ons op Twitter!