Vacatures en stages

Stage

Dierenkliniek Rijnoever biedt aan studenten van diverse dieropleidingen de mogelijkheid om stage te lopen.
Wij zijn aangesloten bij Aequor (erkende stagebedrijven).
Wij bieden je een leuke en leerzame periode waarin je zowel bij de gezelschapsdieren als bij de paarden mee zult kijken en helpen!

Lijkt je het leuk om stage bij ons te lopen? 

Stuur een sollicitatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post (t.a.v. Ria), waarin je iets over jezelf vertelt, welke opleiding je volgt, welke periode je stage wil lopen, welke uren en welke dagen.
Onze voorkeur gaat uit naar stageperiodes van minimaal enkele weken en het liefst op fulltime basis, omdat je dan het meeste leert. Soms kunnen we hierop een uitzondering maken. Let op: maatschappelijke stages en snuffelstages zijn bij ons in principe NIET mogelijk. De reden hiervoor is dat deze stages vaak te kort zijn en dat de begeleiding vaak niet optimaal is.
Mocht je geïnteresseerd zijn, dan horen we het graag. Na ontvangst van je brief of e-mail nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacatures

Vacature dierenarts gezelschapsdieren/paard in Alphen aan den Rijn.

Per 1 oktober 2017 komt er een plekje vrij in ons team. Het gaat om een baan voor 32 tot 36 uur.

Wij zijn op zoek naar een collegiale, flexibele en gedreven gezelschapsdierenarts die affiniteit heeft met tandheelkunde voor gezelschapsdieren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit spreekuren, opname patiënten, chirurgie, tandheelkunde en het rijden van paardenvisites. Eén keer per week een avond/nachtdienst en één keer in de vier weken een weekenddienst horen ook bij het rooster. Daarom is het praktisch om in de regio te wonen.

Dierenkliniek Rijnoever is een vooruitstrevende, innovatieve  en goed geoutilleerde gemengde praktijk van met name gezelschapsdieren en eerstelijns paardengeneeskunde. We streven naar het leveren van diergeneeskundige zorg van hoge kwaliteit, zonder onze gemoedelijkheid en klantvriendelijkheid te verliezen. Ons team bestaat uit vier dierenartsen, zeven paraveterinairen en een administratief medewerkster.

Er bestaat een mogelijkheid om je in onze praktijk wat toe te leggen op onderwerpen die je aanspreken zoals bijvoorbeeld echografie of orthopedie.  

Het salaris is marktconform CAO.

Kijk voor meer informatie over onze praktijk op www.dierenkliniekrijnoever.nl.
Ben je geïnteresseerd stuur dan je sollicitatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Ad Kuilboer voor 31 augustus 2017.

p.s. ben je paardenarts, maar veel affiniteit voor gezelschapsdieren aarzel dan niet om te solliciteren. 

CatFriendly Infomodule

Cat Friendly

Als één van de weinige klinieken in Nederland zijn wij officieel geregistreerd als Cat Friendly Clinic.Speel-o-theek

De speel-o-theek, de bibliotheek voor speeltjes voor zowel uw hond als kat.

 

Verzekering

Ons advies: Verzeker uw dier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00 uur
Dinsdag 08:00 - 20:00 uur
Woensdag 08:00 - 20:00 uur
Donderdag 08:00 - 20:00 uur
Vrijdag

08:00 - 20:00 uur

Buiten openingstijden zijn wij voor spoedgevallen altijd bereikbaar!!

Contactgegevens

Dierenkliniek Rijnoever
Evenaar 178 
2408 JT Alphen a/d Rijn
Tel.: 0172 - 42 66 55

Email: info@dierenkliniekrijnoever.nl

Social Media

Volg ons op Twitter!