Project omschrijving

Mijn naam is Laura Smeele en sinds december 2018 maak ik deel uit van het team van Dierenkliniek Rijnoever. Ik kom oorspronkelijk uit Nieuwveen, maar omdat ik niet ingeloot was in Utrecht heb ik de opleiding diergeneeskunde in België gedaan.

 In juli 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts met als afstudeerrichting paard. Vanaf de start van mijn studie wist ik al dat ik graag met zowel gezelschapsdieren als paarden wil werken. Tijdens mijn opleiding heb ik daarom ook zoveel mogelijk stage gelopen bij de gezelschapsdieren en heb ik op verschillende stallen in het buitenland met paarden gewerkt.

 Na mijn afstuderen ben ik meteen naar Zuid-Afrika vertrokken, waar ik een aantal maanden als intern paardenarts heb gewerkt en veel heb geleerd. Terug in Nederland had ik het geluk om meteen bij deze gezellige praktijk aan de slag te gaan!

 In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gekke, energieke hond Dibbes, een Labrador- Dalmatiër kruising, op pad naar het bos of strand. In de zomer hou ik ervan om te gaan surfen en verder breng ik veel van mijn vrije tijd door tussen de paarden. Ik kijk er naar uit om u en uw huisdieren te ontmoeten!