Links

www.dierenarts-info.nl
Dierenarts-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van dierenartsen in Nederland. Vind uw dierenarts en alles over dieren.

www.fysiotherapie-voor-dieren.nl
Deze website is van dierfysiotherapeute Marijke Hegemans, met wie wij veel samenwerken. Ze behandelt voornamelijk honden en paarden en soms ook katten. Op deze website kunt u lezen wat fysiotherapie en acupunctuur zoal inhoudt en of uw dier hierbij gebaat kan zijn.

http://alphenadrijn.dierenbescherming.nl
Onze kliniek werkt veel samen met de Dierenbescherming van Alphen aan den Rijn. Zo zijn wij de vaste dierenarts van de dieren die in de opvang van de Dierenbescherming zitten. Ook behandelen we veel dieren die door de Dierenbescherming gevonden

www.dog-support.nl
De nieuwe hondenschool voor Alphen aan den Rijn en omstreken waar persoonlijke begeleiding en plezier in training voorop staan! Onze mogelijkheden: puppytraining vanaf 8 weken, opvoedtraining, examen-/wedstrijdtraining, privétraining, funtraining, dogdance, balans & coördinatie, apporteer- en jachttraining, puppyjachttrainning, training op locatie en nog veel meer. De trainers zijn Anita Metselaar, Mariette van der Vos en Marlies Kloet.

www.petplan.nl
Petplan is een ziektekostenverzekering voor honden, katten en konijnen. Op deze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden, de premie en de verschillende pakketten die Petplan aanbiedt. Tevens kunt u zich via deze website aanmelden voor een verzekering.
Wist u dat Petplan via onze dierenkliniek 1 maand gratis verzekering aanbiedt?

Reaal Dier & Zorg
Reaal Dier & Zorg is een ziektekostenverzekering voor honden, katten en konijnen. Op deze website vindt u meer informatie over deze verzekeringsmaatschappij en de mogelijkheden voor uw dier. Reaal Dier & Zorg werkt sinds kort met verzekeringspassen. Is uw dier verzekerd dan ontvangt u een pas die u bij elke behandeling laat zien. 

www.dogsincluded.nl
Op deze website vindt u allerlei handige weetjes als u van plan bent uw huisdier mee te nemen op vakantie. Zo kunt u per land opzoeken welke eisen ze stellen aan het meenemen van uw dier. Ook kunt u vakantiehuizen en plekken zoeken waar uw dier welkom is.

www.royalcanin.nl
In onze kliniek verkopen wij onder andere dieetvoeding van Royal Canin. Op hun website vindt u onder andere informatie over de verschillende voedingen die zij aanbieden.

www.hillspet.nl
In onze kliniek verkopen wij onder andere dieetvoeding van Hills. Op hun website vindt u onder andere informatie over de verschillende voedingen die zij aanbieden.

www.pretfort.nl
De website van Ruitersportvereniging de Ziende uit Aarlanderveen

www.hondenclub.nl
De website van de Alphense Hondenclub. De hondenclub geeft basiscursussen, maar is ook actief in apporteersport, behendigheid, combisport, flyball en gedrag & gehoorzaamheid

www.ovidefarm.nl
Hondenpension van de Ovidefarm bestaat al jaren en heeft dus veel ervaring in allerlei soorten honden.
Het pension zit gevestigd aan de Woudsedijk Noord in Rijnsaterwoude.

www.staloosterman.nl
Pension-en handelsstal Oosterman is een all-round paardenbedrijf, dat vanaf haar oprichting in 2001 actief is geweest in de paardensport.
Voor zowel de discipline dressuur als springen..Ook wat betreft de fokkerij is het bedrijf actief.
Meerdere sportpaarden zijn op ons bedrijf gefokt en bewijzen zich in de sport.

https://www.licg.nl
Een site met heel veel algemene informatie over de verzorging van u huisdier. 

CatFriendly Infomodule

Cat Friendly

Als één van de weinige klinieken in Nederland zijn wij officieel geregistreerd als Cat Friendly Clinic.Speel-o-theek

De speel-o-theek, de bibliotheek voor speeltjes voor zowel uw hond als kat.

 

Verzekering

Ons advies: Verzeker uw dier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00 uur
Dinsdag 08:00 - 20:00 uur
Woensdag 08:00 - 20:00 uur
Donderdag 08:00 - 20:00 uur
Vrijdag

08:00 - 20:00 uur

Buiten openingstijden zijn wij voor spoedgevallen altijd bereikbaar!!

Contactgegevens

Dierenkliniek Rijnoever
Evenaar 178 
2408 JT Alphen a/d Rijn
Tel.: 0172 - 42 66 55

Email: info@dierenkliniekrijnoever.nl

Social Media

Volg ons op Twitter!