Project omschrijving

Wel of niet verzekeren? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor je huisdier afsluiten? Aan jou de keuze.

Net als voor jezelf kan je ook voor je huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed.

De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor je huisdier. Bijna iedere ziekte of aandoening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter fors oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor je huisdier te denken. Je kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten.

Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

Wij werken samen met twee verzekeringen:

Figo:

Figo biedt één maand gratis verzekering aan, aan pups en kittens jonger dan 6 maanden, op basis van een gezondheidsverklaring van één van onze dierenartsen.
Voor meer informatie, zie www.figopet.nl

Of ga direct naar het online declaratieformulier

Reaal Dier & Zorg:

Reaal Dier & Zorg (voorheen bekend onder de naam Proteq) is een van de grootste verzekeringen onder de dieren. Ze hebben een gevarieerd pakket aan verzekeringen, van een eenvoudige basisverzekering tot zeer uitgebreide pakketten. Voor meer informatie, zie www.reaaldierenzorg.nl