Project omschrijving

Wel of niet onzichtbaar? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor je huisdier afsluiten? Aan jou de keuze.

Net als voor jezelf kan je ook voor je huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed.

De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel observeren voor je huisdier. Bijna elke ziekte of aandoening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter stijgen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor je huisdier te denken. Je kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in de schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie van medicatie voor ziekten kan honderden of zelfs duizenden euro’s kosten.

Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een groot bedrag per maand ben je verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

Wij werken samen met twee verzekeringen:

Figuur:

Figo biedt één maand gratis verzekering aan, aan pups en kittens jonger dan 6 maanden, op basis van een gezondheidsverklaring van één van onze dierenartsen.
Voor meer informatie, zie www.figopet.nl

Of ga direct naar het online aangifteformulier

Ohra:

Ohra is een van de grootste verzekeringen onder de dieren. Ze hebben een gevarieerd pakket aan verzekeringen, van een eenvoudige basisverzekering tot zeer uitgebreide pakketten. Voor meer informatie, zie ohra.nl